Clinică Cosmeticium, oferind în același timp servicii de asistență medicală de clasă mondială, scopul nostru este de a oferi diagnostic medical și opțiuni de tratament pentru pacienții noștri cu cel mai înalt nivel și cea mai recentă tehnologie; de asemenea cu personalul nostru profesionist și științific și cu echipamentele și infrastructura modernă.

  • Suntem o organizație modernă de asistență medicală care oferă servicii de înaltă calitate, cu o echipă academică largă care se concentreze pe pacient și satisfacția lor.
  • Satisfacția pacientului este prioritatea noastră. Prin urmare, ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai bune servicii și tratamente. Chiar și după tratamente, ne asigurăm că pacienții noștri sunt mulțumiți prin apelarea regulată în vederea unei follow-up cu rezultatele tratamentului și pentru a verifica dacă au nevoie de asistență suplimentară.
  • Avem sediul medical în Istanbul – Turcia. Acesta este premiat cu o calitate de tratament de 5 stele și cel mai bun Customer Service de multe platforme internaționale. Acesta este sprijinit de Ministerul Economiei și Ministerul sănătății din Turcia.
  • Cu înaltă calificare internațională acordată de Consiliul de certificare a personalului medical, oferim transplantul de păr, chirurgie plastică, tratament dentar și chirurgie oculară cu prețuri accesibile.
  • Noi lucram doar cu spitale care sunt certificate de către asociațiile medicale internaționale, cum ar fi joint Comisia internațională (JCI), Technischer Überwachungsverein (TUV) și Organizația Internațională de standardizare (ISO).
[vc_single_image image=”3161″ img_size=”large” alignment=”right” style=”vc_box_rounded” css_animation=”fadeIn”]
[vc_separator border_width=”2″][vc_single_image image=”3585″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”]
[vc_separator border_width=”2″]

Satisfacția pacientului este prioritatea noastră. Prin urmare, ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai calitative servicii și tratamente. Chiar și după tratamente, ne asigurăm că pacienții sunt mulțumiți prin apelarea regulată în vederea unei follow-up cu rezultatele tratamentului și pentru a verifica dacă au nevoie de asistență suplimentară.

[vc_single_image image=”3591″ img_size=”300×238″ css_animation=”fadeIn”]

Suntem un spital cu sediul în Istanbul – Turcia. Acesta este premiat cu o calitate de tratament de 5 stele și cel mai bun Customer Service de multe platforme internaționale. Acesta este sprijinit de Ministerul Economiei și Ministerul sănătății din Turcia

Cu săli de înaltă calificare,instruire și certificare pe plan internațional al personalul medical, oferă transplant de păr, chirurgie plastica, tratament dentar și chirurgie ochi cu preturi accesibile.

Noi lucram doar cu spitale care sunt certificate de către asociațiile medicale internaționale, cum ar fi joint Comisia internațională (JCI), Technischer Überwachungsverein (TUV) și Organizația Internațională de standardizare (ISO).

Clinica

Obținerea celor mai bune rezultate la transplantul de păr implică nu numai munca profesională de top-notch de către echipa chirurgicală, dar, de asemenea, facilități ultramoderne. Pentru a garanta rezultate de top cu fiecare transplant, vom opera la un spital de servicii complete moderne în inima Istanbulului, Turcia. Acest spital privat este certificat și acreditat de organizații naționale și internaționale, asigurându-se că fiecare aspect al operațiunilor este de până la cele mai înalte standarde

[vc_separator border_width=”2″]
[vc_single_image image=”426″ img_size=”medium”]
[vc_single_image image=”392″ img_size=”medium” css_animation=”fadeIn”]
[vc_single_image image=”3587″ img_size=”medium”]
[vc_single_image image=”3586″ img_size=”medium”]

Cel Mai Bun Preț Garantat!

Asigurare completa

Îngrijirea și satisfacția pacienților sunt totul pentru noi. Scopul nostru principal este de a vedea pacienții noștri 100% mulțumit de tratament și experiența lor.

Suntem încrezători cu privire la calitatea tratamentelor pe care le oferim, cu toate acestea, fiecare pacient are o reacție diferită la tratamentul pe care îl suferă și aceste reacții ar putea fi dificil de anticipat. Scopul nostru pentru 100% satisfacția pacientului oferim asigurare medicală completă de călătorie pentru a acoperi tratamentul dumneavoastră.

[vc_single_image image=”3592″ img_size=”full”]

Preturi Accesibile

Cu înaltă calificare, instruire și certificare internațională a personal medical, noi oferim permanent serviciile de transplant de păr, chirurgie plastică, dentare și tratamente cu laser la ochi la costuri accesibile în comparație cu țările europene , datorită susținerii financiare din partea Guvernului Turc.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-handshake-o” css_animation=”fadeIn”]

După evaluarea imaginilor de către medici, veți obține gratuit un plan de tratament.

[/vc_message]
[vc_btn title=”Free Consultation” color=”primary” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” link=”url:https%3A%2F%2Fcosmeticium.com%2Fmd%2Fobtineti-o-consultare-gratuita%2F|||”]
[vc_single_image image=”3593″ img_size=”full” css_animation=”fadeIn”]

Servicii Excelente Pentru Pacienti si Ingrijire

  • Cele mai bune servicii de garanție
  • Cea mai bună echipă medicală
  • Cele mai bune spitale
  • Cel mai bun tratament garantat.
[vc_single_image image=”756″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]