[tabs titles =”FUE transplant de păr, FAQ , Fast Guide”][tab_pane]

Cu această metodă în zona cheliei, cu instrumente speciale se deschid micro găuri numite “canale”. Ulterior, operațiunea este executată cu implantul de grefe care au fost colectate de către FUE în găurile deschise. În acest fel, în zona de extracție o cicatrice liniară nu se produce, primele luni de la extragere deja devine invizibil. Mulțumită metodei FUE, obținem un rezultat natural și curat.

Cea mai importantă etapă a transplantului de păr FUE este stadiul deschiderii canalelor. Această etapă determină naturalitatea și densitatea procesului. Canalele trebuie să fie deschise în unghi adecvat firelor de păr din zona respectiva, densitatea trebuie să fie aproape de parul natural si adâncimea canalelor trebuie să fie ajustate optim. Atunci când acești factori sunt luați în considerare rezultatele transplantului sunt maxime.

În cadrul unității Cosmeticium procesul de deschidere a canalelor se face de către chirurgii experimentați în domeniul transplanturilor de păr. Chirurgii noștri sunt instruiți în Europa și SUA de către membrii ISHRS. Medicii noștri sunt candidați pentru aderarea la ISHRS.

Caracteristici

Partea ascuțită care este atașată la obiectul folosit pentru deschiderea canalelor care este numit “mâner”, este special pentru fiecare pacient și se schimbă de fiecare dată . Este aleasă dimensiunea cea mai potrivită pentru pacient pentru extragerea grefelor.

100% natural, în unghi adecvat, densitatea la fel ca cea naturală, metoda fără cicatrici, se face fără durere sub anestezie locală.
Garanție de succes chirurgical cu 88% rata de reușită conform ISHRS lui.
Operațiunile sunt efectuate doar de către Chirurgii noștri specializați.
Va garantam ca nu ve-ți pierde parul transplantat pe viata.
Posibilitatea de a planta un număr mare de grefe.

[vc_single_image image=”2961″ alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]

Metoda

Colecţie: Grefele sunt extrase una câte una din scalp de către instrumentul “micro motor”, care are o Holey și punct ascuțit. Cu această metodă, în funcție de dimensiunea grefei pacientului, se folosesc punctele care se schimbă între 0,7-1.25 diametru. Grefe ale căror laturi sunt împărțite de la pielea cu păr sunt colectate de către tehnicieni individual.

Stadiul canalului: În această etapă, potrivit pentru înălțimea și grosimea grefei, sunt utilizate instrumente de micro-sized numit “mâner”, care au suprafețe mici ascuțite. Odată ce zona beneficiară este receptivă la nici o durere sau disconfort, inciziile micro-laterale vor fi făcute cu interes specific în unghi, adâncime, orientare și densitate.

[vc_single_image image=”2962″ alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]
[vc_single_image image=”2963″ alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]

Plantare: Grefe care au fost colectate în etapa de colectare sunt plantate în găurile care au fost deschise în stadiul canalului. Etapa plantației este, de asemenea, foarte importantă. Firele de păr sunt plasate în canale, care au fost deschise în mod corespunzător pentru grefe colectate, unul câte unul cu grijă. În această etapă, la fel ca părul nostru natural, este extrem de important ca grefe care conțin un fir de păr sunt plantate în față.

Cu această metodă, deoarece parul este colectat unul câte unul, nu va fi nici un semn cicatrice sau un aspect patch-ul în zona donatoare. Pacienții se pot intoarce la locurile lor de munca după a 3-a zi. Ei vor primi aspectul lor natural în 15 zile. Riscul de infecție și sângerare sunt foarte scăzute și obținem un aspect natural după implant. În timpul implantului, în zona dorită AD-lib cantitatea de canale pot fi deschise și zona implant poate fi umplută cu densitatea maximă. Pe măsură ce canalele sunt deschise în funcție de mărimea grefelor colectate, grefele și canalele deschise sunt mici, ceea ce asigură să nu mai fie urme rămase în zona de transplant după procedură.

Deoarece grefe colectate sunt deținute în soluții speciale care conțin ATP până la plantatie, acestea nu sunt niciodată deteriorate în timpul procedurii și care afectează în mod direct rata de succes.

La Cosmeticium, transplanturile sunt efectuate și gestionate de Medicii specializați. Datorită transplantelor efectuate de un punct de vedere medical, succesul este dus la niveluri mai ridicate, iar riscurile sunt minimizate.

VA FI VREO URMĂ DUPĂ PROCEDURĂ?

Cu această metodă, părul este colectat individual din zona donatorilor cu uneltele numite “micro-motor”, care au Holey și puncte ascuțite. Astfel, parul este îndepărtat într-un mod omogenic. După îndepărtarea, va exista o distribuție egală în zonă și nu există nici un alt efect advers decât o ușoară scădere a densității părului. Aceasta nu este o scădere vizibilă a densității. Este direct legată de succesul chirurgului și de calificare că nu ar fi nici o urmă sau semn în zona de îndepărtare. Prima prioritate a fiecărui chirurg care lucrează cu noi este de a face nici un rău pentru a fi de îndepărtare. Avem o echipă care tratează acest lucru cu precauție și este concentrată pentru a colecta cantitatea maximă de grefe fără urmă.

[vc_single_image image=”2965″ img_size=”full” alignment=”right” css_animation=”fadeIn”]
[vc_single_image image=”2966″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]

FUE RECUPERARE POSTOPERATİE

Timpul de a merge înapoi la locul de muncă operațiunea post este de 4-5 zile. După operație, umflătură continuă timp de 4-5 de zile, după aceea în zona de transplant și de colectare nu va fi nici un semn, cu excepția nesăbuit, în urma acestor zile, pacientul poate continua viața lor zilnică. După 15 zile pacientul va primi aspectul lor natural înapoi complet. în primul 30-40 zile 70-80% din parul plantat va pierdeți, deoarece parul plantat este traumatizat, dar după ce rădăcinile transplantate grefa ar fi scufundat în și va începe să crească înapoi. În luna a 3-a post transplant de noi fire de păr va înlocui pe cele pierdute și în luna a 6-50% din rezultatul va fi văzut. Acest lucru este suficient pentru a face o diferență în zona. După un an, 80-90% din păr va fi văzut în transplant și veți obține look-ul natural așa am garantat.

[/tab_pane]
[tab_pane][vc_toggle title=”Ce este transplantul de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de par este o procedură în care parul este cules din partea din (ceâfă)spate a scalpului-în cazul în care chiar și bărbați chel nu pierde parul-și transplantat în regiunea de chelie. Deoarece parul de la partea din spate a scalpului este programat genetic să crească pentru tot restul vietii tale, creste permanent chiar și atunci când transplantat în regiunea de chelie.
Astfel, veți obține complet naturale, parul in crestere, care este permanent și un aspect estetic, tineresc.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Rezultatele sunt permanente?” css_animation=”fadeIn”]

Da, rezultatele sunt permanente. Parul transplantat continua sa creasca pentru tot restul vietii tale la fel ca parul normal. Nu necesită întreținere specială. Ele pot fi spălate, pieptănat, tuns, tăiate și stil în mod normal, oferind rezultate estetice excelente.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Transplantul de păr e dureros?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de păr nu este dureros. Acesta poate avea o oarecare măsură de disconfort inițial, dar este atât de confortabil că, în timp ce procedura se întâmplă, puteți viziona TV, citi o carte sau chat cu prietenii de pe telefon.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Transplantul de păr e în siguranță, există efecte secundare?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de par este absolut sigur și nu are efecte secundare majore.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cine este candidatul ideal pentru un transplant de par?” css_animation=”fadeIn”]

Bărbații care își pierd părul din partea de sus și frontală a capului (denumite ca model masculin chelie sau Balding ereditar) sunt candidați ideali. Femeile care suferă de căderea părului pot beneficia, de asemenea, de transplant de păr.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Care este vârsta ideală pentru transplantul de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Oricine peste 21 de ani poate transplant de par, dacă este indicat. Nu există limită de vârstă; Am efectuat transplanturi chiar și asupra persoanelor cu vârsta peste 80 de ani. Chirurgul tău va evalua dacă ești candidatul ideal pentru transplantul de păr.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cum se face transplantul de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Părul de pe părțile laterale și din spate ale scalpului are o natură permanentă și chiar și bărbații chel nu pierde parul in aceste regiuni. În transplantul de păr, părul este îndepărtat din aceste regiuni, fie într-o bandă sau în grupuri mici și transplantate în regiunea de chelie a capului. Odată ce acest lucru se face, parul transplantat continuă să crească în mod normal pentru tot restul vietii tale.
Părul de pe părțile laterale și din spate ale scalpului are o natură permanentă și chiar și bărbații chel nu pierde păr din aceste regiuni. Numim zona donatoare(ceafa), suprafata de scalp de unde se extrag firele pentru transplant!
Odată ce acest lucru este făcut,parul transplantat continuă să crească normal pentru restul vieții. Suprafata donatoare(ceafa) inainte de interventie se tunde la 0 pentru ca numai asa se pot scoate in mod corespunzator firele.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ce este FUE și este diferit de metoda Strip?” css_animation=”fadeIn”]

Un chirurg de transplant de păr vă poate sfătui cu privire la numărul de grefe după o evaluare personală a cazul tau. Acest lucru depinde de cât de mare este zona dvs. de balding și de densitatea părului din zona donatorului(partea din spate a scalpului).

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cât durează procedura de transplant de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de păr este o procedură de îngrijire de zi. Veniți la clinică dimineața și până seara, vă puteți întoarce acasă sau la hotel.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Cât de repede mă pot întoarce la muncă după transplantul de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Puteți relua munca cu ușurință în ziua următoare. Fără complicații de a lua un concediu lung de la munca ta. Acest lucru se adaugă la comoditatea procedurii.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Când pot vedea rezultatele după transplantul de păr?” css_animation=”fadeIn”]

Parul nou transplantat este vizibil chiar și în ziua intervenției chirurgicale. Parul incepe sa creasca treptat si puteti observa diferenta luna dupa luna. Pentru ca parul sa creasca pana la lungimea normala, dureaza in jur de 9 pana la 12 luni.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Care este diferența față de alte opțiuni pentru căderea părului?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de par vă oferă un aspect complet natural; parul transplantat este permanent și crește în mod normal pentru tot restul vietii tale. Alte tehnici, ar fi țesutul părului, extensiile, lipirea, sunt doar artificiale și temporare; acestea de multe ori duce la deteriorarea parului existent.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Există vreo procedură pentru un transplant de păr ,trebuie să fie repetată?” css_animation=”fadeIn”]

Transplantul de par este, în general, o procedură de o singură dată. Cu toate acestea, în cazul în care persoana are o suprafață mai mare care trebuie acoperită, care necesită mai mult de 2500-3000 grefe, acest lucru nu poate fi realizat într-o singură ședință.
[/vc_toggle]
[/tab_pane]
[tab_pane]

Procedură: luarea de grefe individuale de păr din zona donatoare(ceafa) sau din părțile laterale ale capului și transplantului în părți de calvitie (zona destinatarului).

Durata: 6 până la 8 ore

Sejur: hotel de 2 nopți

Anestezie: anestezie locala

Bărbierit: Da (3 luni după cu foarfecă)

Recuperare: 3-5 zile pentru a reveni la locul de muncă

Tratamentul PRP: Da (pentru a stimula cresterea parului si fixa procesul de vindecare)

Ce să aducă: haine confortabile (jachete, sau cămașă cu fermoar, buton,nasturi etc)

Efect secundar: nu

Exercițiu: după 3 până la 4 săptămâni

Spălare de păr: după 15 zile

Cicatrici: nu

Durere: nici una la ușoară

Rezultate: permanent (cu 95% rata de succes)

Operații multiple: transplant de barbă, liposucție, rinoplastie, stomatologie

[/tab_pane]
[/tabs]

x (x)