DHI Hair Transplant Turkey

: Intreabă medicul online și primește raspunsuri 24×7
  (Whatsapp) : +373 784 417 79

Transplant de Barbă

 • Beard Transplantation
 • FAQ
 • Fast Guide

Aspectul bărbii și mustață are un loc semnificativ în stilul bărbaților. Transplantul de barbă și transplantul de mustață este cea mai bună soluție pentru căderea părului de la barbă și mustață cauzată de testosteron, pentru bărbații care doresc să redobindeasca o barbă sau o mustață intensă este alegerea potrivită.

În ceea ce privește transplantul de barbă, Cosmeticium este una dintre cele mai experimentate și renumite clinici din Turcia.

După șase luni, pacienții văd cea mai mare parte a rezultatului final, iar în 12-18 luni este posibil să se vadă un păr facial intens și natural.

Pacienții iau aceleași avantaje ale metodei Cosmeticium de FUE și în cazul transplantul de barbă. Prin metoda micro FUE, grefe de păr sunt luate din partea din spate a capului între două urechi unul câte unul și transplantate în zona de transplant.

Operațiunile de transplant facial FUE sunt efectuate sub anestezie locală, și la fel ca în transplantul de păr, va a simți oarecare durere, fară a avea cicatrici sau semne după operație.

 • Rezultate naturale în termen de câteva luni
 • Obțineți o densitate mai mare de păr la barbă
 • Rezultatul este vizibil, natural și estetic
 • Această tehnică de transplant este rapidă, ușoar și mai ales nedurerosă
 • Imediat puteți reveni la rutina zilnică.
 • Ofertă atractivă de serviciu-preț.
 • Transplantul de păr pentru barbă poate fi combinat cu un transplant de păr normal
 • Până la 70% mai ieftin decât în alte țări

[/tab_pane]

Ce presupune o procedură de transplant de barbă?

Un transplant de barbă se efectuează în exact același mod ca un transplant de păr. Majoritatea chirurgilor de transplant de păr utilizează uxtracția foliculară unitară, sau FUE, abordare care implică extragerea micro foliculare, conținând câteva fire de păr, de la locul donator. Locul donator este de ocbicei locul din partea din spate a caului deoarece majoritatea bărbaților nu au chelie in această zona. Dacă există problemă in zona de ceafă și aceasta nu este potrivită ca zoda donatoare, atunci se poate gasi o altă zona donatoare potrivită/ păr transplantați după procedură.

Există riscuri pentru un transplant de barbă?

Anterior, cicatrizarea după un transplant de păr erau des intilnite, dar tehnicile de transplant au evoluat foarte mult și procedură FUE, de exeplu, este una foarte fină, se folosesc instrumente precise, care nu lasă nici o cicatrice vizibile în zona donatoare. De asemenea, nu trebuie să existe cicatrici în zona în care foliculii de păr au fost transplantați, fie că este vorba de scalp sau față.

Cât costă un transplant de barbă?

Costurile de transplant barbă sunt aceleași ca o procedură de transplant de păr; Totul depinde de cantitatea de grefe de păr care sunt transplantate într-o singură sesiune și, astfel, o evaluare a cât de mulți foliculi sunt viabile, precum și așteptările dumneavoastră, trebuie să fie luate în considerare înainte de a vi se da un preț. Dacă aveți o întrebare de transplant de barbă, care nu a fost răspuns aici, intra-ți în contact cu unul dintre consultantii noștri experți in domeniu pentru rezolvare.

How much does a beard transplant cost?

Beard transplant costs are the same as a hair transplant procedure; it all depends on the amount of hair follicles that are transplanted in a single session and so an assessment of how many follicles are viable as well as your own expectations, need to be taken into account before a quote can be given. If you have a beard transplant question that hasn’t been answered here, then get in touch to book a consultation with one of our hair loss experts.Procedură: Extragerea individuală a grefelor din spatele și parțile laterale ale capului (zona donatoare) și implantarea lor in zonele de implant.luarea de grefe individuale de păr din spate sau din părțile laterale ale capului.

Durata: 6 până la 8 ore
Sejur: hotel de 3 nopți
Anestezie: anestezie locala
Bărbierit: Da (3 luni după transplant doar cu foarfecă)
Recuperare: 3-5 zile pentru a reveni la locul de muncă
Tratamentul PRP: Da (pentru a stimula creșterea părului si accelera procesul de vindecare)
De ce Aveți Nevoie: Haine confortabile (jachete, buton-jos sau cămașă cu fermoar, etc)
Efect Secundar: Nu
Exerciții Fizice: După 3 până la 4 săptămâni
Spălare de păr: După 15 zile
Cicatrici: nu
Durere: minimală
Rezultate: permanente (cu 95% rata de succes)
Interventii Chirurgicale Multiple: transplant de păr, liposucție, rinoplastie, stomatologie

 

[/tabs]

x (x)