Ce este PRP (plasma Rich trombocite)?

PRP este o plasmă concentrată de sânge, inclusiv trombocite, factori de creștere, leucocite, și citokine. Metoda de tratament PRP a fost folosită în Europa, Statele Unite și Orientul îndepărtat timp de mulți ani în diferite specialități. Acesta este folosit pentru indicații de vindecare a plăgii, recuperarea țesutului moale, și căderea părului.

[vc_single_image image=”3007″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]

Pentru ce este folosit tratamentul cu PRP?

Tratamentul PRP pentru păr este un tratament inovator pentru căderea părului sau subțierea părului cauzată de alopecia androgen.
PRP ajută la prevenirea pierderii părului și la întărirea părului slăbit.
PRP este, de asemenea, utilizat la toate transplanturile de păr efectuate la clinica Cosmeticium pentru a îmbunătăți rezultatele transplantului de păr. Tratamentul PRP ajută procesul de vindecare post-operatorie, precum și afectează pozitiv creșterea părului și grosimea părului după operațiunile de transplant de păr.

[vc_single_image image=”3008″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”]

Beneficiile tratamentului cu PRP cu un transplant de păr

Tratamentul PRP poate aduce rezultate foarte încurajatoare pentru pacienții care nu au păr. Ca parte a transplantului de păr, această formă de terapie are importanța sa. Aici, nu este vorba despre stimularea rădăcinilor de păr existente, dar pentru a crea pentru rădăcinile nou transplantate și părul cel mai bun start posibil, pentru o creștere lungă și sănătoasă.

Cine Poate Obține Tratamentul PRP?

Barbatii si femeile care au parul subit sunt candidati buni pentru terapia parului PRP.

Tratamentul trebuie repetat în mai multe sesiuni conform prescripției medicului.